rólunk

szőke I fotó és film


Legyen szó esküvőről, eseményfotózásról, stúdiózásról vagy van egy kreatív ötleted amit szeretnél megvalósítani, mi a rendelkezésedre állunk. A precíz helyszíni fotózáson/videózáson kívül a képek/videók gondos utómunkája is fontos számunkra. Minden egyes munkánk során törekszünk arra, hogy ne csak futószalagon készült fotókat és videókat készítsünk, hanem olyan egyedi alkotásokat hozzunk létre, amelyek kitűnnek a tömegből, és hűen visszaadják azt a kisugárzást, hangulatot és stílust ami a Ti személyiségetek igazodik. Fontos számunkra, hogy megértsük az elképzeléseidet, és együtt ötleteljünk ha szükséges. Az elkészült anyagok azt az élményt adják vissza, amit Ti is átéltetek, így az emlék örökre megmarad. Ha érdekel a munkánk, nézz körül a portfóliónkban, és ha szeretnél együtt dolgozni velünk, kérlek, vedd fel a kapcsolatot!


Szőke Mátyás vagyok, fotózással és videózással foglalkozom. Szeretem a változatosságot, így olyan eseményeket örökítek meg, mint esküvők, portrék, családok, sportesemények, és bármi mást, ami megihlet. Célom, hogy munkám során meghaladjam az ügyfelek elvárásait.


Sziasztok, Szabó Csilla vagyok és én leszek a fotósotok, ha a fotó+videó csomagot választjátok. Már nagyon várom, hogy találkozzunk és megörökíthessem a csodás pillanataitokat.


Ti mondtátok…

“Nagyon szépen köszönjük, nagyon nagyon tetszik a videó szuper pillanatok vannak benne és imádtuk az egészet.”

“Matyi ezer hála és köszönet, hogy megörökítetted a napunk! Gyönyörű képek lettek! Nagyon szépen köszönjük!!

“Matyi! Ezek a fotók valami gyönyörűek lettek!”

“Nagyon szeretnénk Mátyásnak megköszönni a munkáját, abszolút profi, és szuper volt vele együtt dolgozni.”

“Nagyon meg vagyunk elégedve
Nagyon szépen dolgozik”

“Szia! Szeretnénk megköszönni a munkádat! Gyönyörű amit csináltál! nagyon nagyon szépen köszönjük hogy ilyen precízen és ilyen minőségben örökítetted meg ezt a számunkra igazán fontos napot. Tökéletesek lettek a videók!”

Működteti a WordPress.com.